Att dela sexleksaker med andra människor kan sprida könssjukdomar — om någon som har en STD använder en sexleksak kan kroppsvätskorna på den leksaken sprida infektionen till nästa person som använder den leksaken. Så om du använder en sexleksak med en partner är det viktigt att vidta åtgärder för att förhindra könssjukdomar med Sexdockan.com.

Tvätta dina sexleksaker med mild tvål och vatten efter att du har använt dem och innan de rör vid en annan persons könsorgan. Att lägga kondomer på sexleksaker kan hjälpa till att hålla dem rena och förhindra spridning av könssjukdomar. Se bara till att du byter kondomer innan leksaken berör en annan persons könsorgan från VR Sexleksaker.

Om du använder en sexleksak i din anus, se till att du använder mycket smörjmedel. Anusen smörjer sig inte (blir våt) som en vagina gör, så att sätta något i din rumpa utan att tillsätta smörjmedel kan vara smärtsamt, obekväma och till och med osäkra. Och lägg aldrig en sexleksak som har varit i en anus i en vagina utan att tvätta den eller byta kondom först. Om bakterier från din anus kommer in i din vagina kan det leda till vaginit med billig sexdocka från Snorbilligt.se.

Det är också viktigt att se till att alla sexleksaker du använder i din anus har en bred bas eller något annat sätt att hålla det från att gå hela vägen in. Om en sexleksak går så långt in i din anus att du inte kan nå den, kan du behöva träffa en sjuksköterska eller läkare för att få ut den. (Du kan inte förlora en sexleksak i din vagina eftersom din livmoderhals blockerar slutet på den.)

Läs också på: https://www.vrsexleksaker.se/penispump/

Använd inte silikonsmör med silikonsexleksaker (om du inte lägger kondomer på dem) — silikonsmör kan reagera med den fasta silikon i din leksak och skada den. Vattenbaserad glidmedel är en säker satsning att använda med någon sexleksak (och någon kondom).

Om du lägger en sexleksak i din kropp (mun, vagina eller anus) är det bäst att använda en tillverkad av ett kroppssäkert, icke-poröst material-som 100% silikon (inte silikonblandningar), hårdplast, rostfritt stål, aluminium och brottbeständigt glas. Leksaker gjorda av icke-porösa material absorberar inte bakterier och är lättare att hålla rena.

Sexleksaker tillverkade av material som kan vara porösa — som silikonblandningar, jelly gummi, PVC, vinyl, TPR, TPE, elastomer eller annan gummiaktig plast — kan absorbera bakterier som kan leda till infektioner, även om du alltid tvättar din leksak. Men du kan alltid använda kondom på din leksak för att hjälpa den att hålla sig ren och hålla eventuella bakterier på den ur kroppen.

För det bästa sättet att rengöra och ta hand om din sexleksak, läs anvisningarna som följde med den eller fråga personalen i din lokala sexleksaksbutik.

Det är alltid bäst att använda sexleksaker som är speciellt gjorda för att vara Sexleksaker, speciellt om du lägger dem i kroppen. DIY Sexleksaker kanske inte är säkra, särskilt om de kan gå sönder, ha grova, vassa eller lösa delar eller är gjorda av material som är ohälsosamma eller kan orsaka en