I dessa tider när vape butik efter vape butik går under, finns det också stora möjligheter till att göra riktiga fynd. Nu tänker jag då främst på att ta tillfället i akt och köpa billiga shortfills, när butikerna har sina utförsäljningar på e-juice.

Det har på senare tid varit mycket negativt om vaping, och då främst om hur himla farligt det blivit från ingenstans. Hur vida farligt det egentligen det är med e-juice och vaping låter jag vara osagt. Men jag har ju mina misstankar på vad det är som gjort att folk borta i USA har insjuknat så plötsligt, och det är inte billiga shortfills e-juice utan nikotin i vart fall.

Men om vi går tillbaka till ämnet vart du kan köpa billiga shortfills, så är det lättaste sättet att hitta butiker som har tottal utförsäljning, och som stänger ner på Facebook. Där finns flera vaping grupper där olika vape butiker lägger ut erbjudanden, men också vejpare som skvallrar om det händer något nytt.

Jag tycker att man ska vara ganska snabb dessa tider, då många vet om att det kommer att vara många butiker som kommer att lägga ner, därför kommer också billiga shortfills att ryka snabbt på dessa sidor.

Vänta inte med att beställa, för dem kommer inte att bli billigare och du riskerar bara att inga få istället. Många kommer att passa på att bunkra upp utav sina favoriter nu, och är du inte snabb så finns det bara kassa shortfills kvar för dig att köpa.